Ενδεικνυόμενα μέτρα Κοινοτικού Συμβουλίου Μοσφιλωτής

«ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ»

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Μοσφιλωτής, στα πλαίσια των μέτρων για αντιμετώπιση του Κορωνοϊού COVID-19 και συμβάλλοντας στη μείωση των μετακινήσεων των πολιτών, αποφάσισε όπως δεν θα δέχεται το κοινό στα Γραφεία του, μέχρι νεοτέρας ειδοποιήσεως.

Περαιτέρω ανακοινώνει τα ακόλουθα:

  1. Οι ώρες συναλλαγών του Συμβουλίου περιορίζονται από τις 8 το πρωί μέχρι τις 1:00μ.μ και η προσέλευση του κοινού στα γραφεία του Κ.Σ. θα επιτρέπεται μόνο μετά από τηλεφωνική συνεννόηση και αποκλειστικά για τις απολύτως αναγκαίες περιπτώσεις.
  2. Σε περίπτωση που κάποιος χρειάζεται οποιαδήποτε βεβαίωση, αυτή θα δίνεται μόνον κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και συνεννόησης με τα γραφεία του Κ.Σ. στο τηλέφωνο 22465370, με τον Πρόεδρο στο 99628646 ή μέσω email στο [email protected].
  3. Το κοινό καλείται όπως εξυπηρετείται διαδικτυακά και διεκπεραιώνει σχετικές πληρωμές μέσω της ιστοσελίδας της JCC. Η πληρωμή του νερού και των φορολογιών παρατείνεται μέχρι 31/05/20.
  4. Θερμή παράκληση είναι όπως όλος ο κόσμος εφαρμόζει τα μέτρα τα οποία έχει εξαγγείλει η Κυβέρνηση, σε μια προσπάθεια να περιορίσουμε την περαιτέρω εξάπλωση του Κορωνοϊού COVID-19.
  5. Όσοι έχουν ταξιδέψει πρόσφατα στο εξωτερικό παρακαλούνται όπως περιοριστούν στα σπίτια τους για μεγαλύτερη ασφάλεια και ακολουθήσουν τις οδηγίες του προσωπικού ιατρού τους.

 

«Είναι η ώρα της ατομικής και συλλογικής ευθύνης» «ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ»